Diensten

Renovaties

Bij een renovatie herstellen en vernieuwen we gedeeltelijk een bestaand pand, waardoor het weer bruikbaar wordt naar de huidige maatstaven en normen.

Een renovatie zorgt voor meer wooncomfort en zeker op het gebied van energie besparende maatregelen zorgt het renoveren vaak voor een aanzienlijke kostenbesparing.

Wilt u renoveren? Neem contact op met ons en wij zorgen voor een efficiƫnt en klantgericht proces.

Verbouwingen

Wilt u een kleine verbouwing of een grote ingrijpende verbouwing in uw woning, winkel of bedrijfspand laten uitvoeren? Van Asten Onderhoud helpt u van A tot Z en ontzorgt u tijdens de verbouwing.

Wij zorgen voor een effectieve aanpak waarin u als klant voorop staat.

Van Asten onderhoud adviseert en denkt mee vanaf het eerste contact met u als klant.

Mutatie Onderhoud

Voor o.a. woningcorporaties en vastgoedbeheerders is het noodzakelijk om de leegstand van een pand tot een minimum te beperken.

Van Asten onderhoud heeft jaren ervaring opgedaan om een woning in overleg met de opdrachtgever op te leveren.

Of het nou gaat om kleine werkzaamheden of een complete renovatie van de woning wij zorgen voor een professionele en efficiƫnte aanpak.

Ook voor het maken van een Asbest inventarisatie, het saneren van Asbest of het aanleveren van een energie label behoort tot de mogelijkheden.

Planmatig Onderhoud

Voor o.a. woningcorporaties en vastgoedbeheerders is het noodzakelijk om de leegstand van een pand tot een minimum te beperken.

Planmatig onderhoud is noodzakelijk u vastgoed in de gewenste staat te behouden. Vaak is er een meerjarig onderhoudsplan voor de werkzaamheden waarin staat wanneer welke werkzaamheden dienen te worden uitgevoerd. Voor het uitvoeren van planmatig vastgoed onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Reparatie Onderhoud

Met ons vakkundig personeel en onze flexiebel instelling bent u aan het juiste adres reparatie werkzaamheden. Binnen 24uur zullen wij de klacht in behandeling nemen en in overleg met de melder een afspraak maken voor de uitvoer van de werkzaamheden.